Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Iye oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 zaman olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu süre zarfında, insanların bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanılamarken öteki taraftan ise bölümler ortada alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Mühlik sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta düzgün şekilde ortaya çıkan üründe suç strüktürlmaması müstelzim bir hizmetlemdir.

 60dk ve 120dk üzere ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil yürütmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini esas hatlarıyla belirtmektedir.

Konstrüksiyonların bir parçbeyı şeklinde olduğundan sağlıklı şekilde monte edilmeli ve haleldar şekillerde olmamalıdır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın kapısı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil boyut takkadak insanların binayı güvenle terk etmesini katkısızlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur olur.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının çokliğinden az olmamalıdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı gibi ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Yangın en kazalı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, beniâdem boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması önemli önem taşımaktadır.

Özellikle rafine ve altın materyallerin başüstüneğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page