Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Cihetıcı malzeme yürekermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri diğer otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın kapılarının ne özelliklerde olması gerektiği sizler derunin bile kaygı ediliyor olabilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolay girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en iyi eder politikamıza uygun olacak şekilde üretilir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu dâhilğimizde yangın bapsı Adana verişiniz ciğerin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısa, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile çatı sinei yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, doğal facia ve benzeri durumlar evetğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina bağırsaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın kapısı fiyatları modellere nazaran bileğmaslahatmektedir. Dayanıklılık, bakım ve onarım kolaylığı ve bedii açısından her bir malzemenin diğerine gereğince sunmuş olduğu avantajlara bentlı olarak yeni kapı montaj projeniz karınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Zihnî engelli, tutuklu veya ıslah edilenlerin çitndığı, yetkili çalışanı ruzuşeb işlev başlangıcında olan ve yangın yahut başka evgin durumlarda kullanıcıları nakledecek ehliyetli imkânları bulunan yangın kapısı yerlerde kilit kullanılmasına icazet verilir.

şey 10- Hatta Yangın merdiveninin her iki yerında da cidar, takım veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer yaygınliği 80 cm ya da henüz az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni esasladığı kattan bitiş hoşgörüsüzna derece fasılasız halde olmalıdır.

Taban kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can skorsı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en münezzeh noktadan dış ortama açılan bapya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına nazar boncuğu çıkış yeterli onaylama edilir.

Bir yangın hâlinde veya rastgele bir ivedili durumda, kullanıcıların sakimlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan vazgeçmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çıkışlara vasıtasız erişmeleri muhtevain mukteza tedbirler karşıır.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart panik bar, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine gereğince kilitli ekip, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page